DODATNA OZNANILA – 5. VELIKONOČNA NEDELJA, 19. 5. 2019

V torek, 21. maja. bo srečanje animatorjev letošnjega oratorija. Vabljeni vsi dosedanji animatorji in pa letošnji birmanci, ki se želite pridružiti animatorjem. Dobimo se v Župnijskem domu v torek ob 20. uri.

Seminar iz hagioterapije, ki je bil napovedan za to soboto, je prestavljen za en teden. Seminar bo torej naslednjo soboto, 1. junija, z pričetkom ob 10. uri.

Čez štirinajst dni, v soboto, 1. junija, bo prišel k nam letošnji birmovalec, škof Franci šuštar. Pred večerno mašo bo imel srečanje z birmanci, njihovimi starši in botri, po maši pa srečanje z ŽPS in drugimi sodelavci, zato si takrat vzemimo čas za srečanje s škofom.

Za romanje v Sveto deželo v mesecu februarju naslednje leto je že 41 prijav. Na voljo je še 8 mest. Kdor želi, naj z prijavo pohiti.

Včeraj smo se poslovili od Frančiške Fajdiga, druga pogrebna sv. maša zanjo bo v petek, 24. maja zjutraj, ob 645 uri. Maša, ki je v oznanilu: za blagoslov in Božje varstvo je prestavljena. Danes popoldan, ob 15. uri je pogreb Franeta Pečjaka. Naj oba počivata v miru!

Za današnjo nedeljo ste cerkev počistili verniki iz Praproč in Temenice, za kar se vam zahvaljujem, naslednjič je na vrsti Dolenja vas in Pungert.

2019-05-19T15:00:15+00:00