DODATNA OZNANILA – 24. NAV. NEDELJA, NEDELJA SVET. KANDIDATOV

Jutri, v ponedeljek in v sredo, bo od 14. do 18. ure vpis k verouku. Prijavnico lahko vzamete v cerkvi. Celoletni prispevek za verouk na družino je 30 EUR. Pri vpisu boste lahko kupili knjige in delovne zvezke. Urnik verouka si lahko ogledate na oglasni deski pri vhodu v cerkev.

Srečanje za mladince bo v petek, ob 20. uri v župnišču. Prosim in spodbujam starše, da še naprej pomagate svojim otrokom pri vzgoji. V soboto pa vsi mladi, tako po letih, kot po srcu, vabljeni v Stično na vseslovensko srečanje mladih.

Dragi zakonci v naši župniji!

Zakonska skupina Naše poti vas vljudno vabi na druženje ob filmu Marijina zemlja, ki bo potekalo v petek, 20. septembra, ob 20:00 v učilnici v župnijskem domu.

Skupni ogled filma ob druženju naj bo priložnost, da se zakonci v župniji srečamo, spoznamo in opogumimo drug drugega.

Kot udeleženci zakonskih srečanj namreč spoznavamo, da nam zakonska skupina nudi varen prostor srečevanja, sprejemanja, medsebojne izmenjave, podelitve naših izkušenj in možnost za duhovno rast. Zakonca iz naše župnije – vabljena, da se družimo in tudi povezujemo!

Papež Frančišek je letošnji mesec oktober razglasil za izredni misijonski mesec. V sklopu tega dogodka se bodo v mesecu oktobru po svetu in pri nas odvijale številne dejavnosti. Za Slovenijo bo slovesen začetek misijonskega meseca na svetih Višarjah, 28. septembra. Tudi mi bomo poromali tja, zato vas vabimo, da se pridružite članom naše gledališke skupine. Odhod avtobusa bo v soboto, 28. septembra ob pol sedmih zjutraj. Na Višarje se bomo iz doline odpeljali z gondolo in se udeležili svete maše ob 10. uri. Po maši bosta na Višarjah predavanji g. Jožeta Kopeiniga in dr. Janeza Juhanta. Ob vračanju domov bomo seveda poskrbeli še za telesno okrepčilo. Predvidena cena enodnevnega romanja je 35€. V tem tednu se lahko prijavite v župnišču.

Za današnjo nedeljo ste cerkev počistili in okrasili verniki iz Glogovice in Vrhpolja, za kar se vam zahvaljujem, naslednji teden je na vrsti Radohova vas – prvi del.

 

župnik Izidor

 

2019-09-15T09:06:37+00:00