DODATNA OZNANILA – 23. NEDELJA MED LETOM

Naša organistka, ga. Simona Zvonar, zopet vabi dekleta od 6. do 9. razreda osnovne šole, ter ostala, ki ste že zaključila osnovno šolo, na pevske vaje dekliške skupine, ki je že delovala preteklo leto. Vaje bodo v petek, ob 18. uri v župnijskem domu. Lepo vabljene!

V nedeljo, danes teden bomo obhajali farni dan. Ta dan bosta samo dve sv. maši: ob 6. in 10. uri. Pri sv. maši ob 10. uri bo g. arhidiakon, msgr. Franci Petrič blagoslovil obnovljen in povečan kor naše župnijske cerkve. Po sv. maši bo skupno druženje na župnijskem dvorišču. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, zato smo vsi vabljeni k skupnemu druženju. Pripravili bomo tudi srečolov. Kdor lahko, naj prinese dobitke za srečolov v petek ali v soboto dopoldan. Bog povrni!

Ministranti imate srečanje v soboto zjutraj ob 9. uri. Pripravili se bomo na slovesno sv. mašo za farni dan. Dobimo se v soboto zjutraj, ob 9. uri v zakristiji.

Ta teden še ni verouka. Otroci začnejo z veroukom prihodnji teden, po farnem dnevu.

Včeraj ste celotno cerkev generalno počistili pevci in pa člani ŽPS, za kar se vam zahvaljujem. Za naslednji teden pa je na vrsti za čiščenje Temenica in Praproče, cerkev pa bo okrasila ga. Frida.

Poleg sv. maš, ki so že oznanjene, bo v petek zvečer še 2. pog. sv. maša za Janjo Mostar od katere smo se poslovili v preteklem tednu. Naj počiva v miru!

Izidor GROŠELJ, župnik
2018-09-09T17:37:05+00:00