DODATNA OZNANILA – 33. NEDELJA MED LETOM

Tako kot že več let, bo tudi letos naša župnijska Karitas poskrbela za adventne venčke, ki bodo na razpolago v nedeljo in še čez štirinajst dni. Priporočen dar je 10 EUR. Čez štirinajst dni bodo na razpolago tudi voščilnice. Priporočen dar je 1,20  EUR. Hvala lepa naši Karitas in tudi vam vsem, ki s svojimi darovi omogočate njeno delovanje. Naj vam vsem Bog povrne!

Sestra Vlasta je poslala sporočilo za MVM. Srečanje bo to soboto, 24. 11. ob 16. uri. Vabljeni otroci in mladi.

V soboto zvečer nas Društvo upokojencev vabi na jubilejni koncert mešanega pevskega zbora Sončni žarek z gosti. Koncert bo v dvorani Župnijskega doma ob 19. uri. Lepo vabljeni!

Danes teden bo v Sobračah žegnanje. Kot smo se že domenili, bo potrebno na novo prekriti cerkev. Zato bo v ta namen v nedeljo tudi darovanje – ofer. Vabljeni k darežljivosti.

Bliža se sv. Miklavž, česar se otroci še posebej veselijo. Da bo vsem pridnim otrokom kaj prinesel, mu je treba prej pisati. Znamko za sv. Miklavža lahko dobite v Župnijskem domu. Stane pa tako kot lani 10 EUR.

V petek zvečer je imela dekliška pevska skupina prvič pevske vaje. Prišlo je čez dvajset deklet, kar je razveseljivo. Bog daj, da bi vztrajale. Vabljene tudi nove pevke. Hvala naši pevovodji, ga. Simoni Zvonar, da je bila pripravljena prevzeti ta izziv. Spodbujam pa tudi vas starše, da ste svojim otrokom v oporo!

Za današnjo nedeljo ste cerkev očistili in okrasili verniki iz Sobrač, za kar se vam lepo zahvaljujem, naslednjo nedeljo pa je na vrsti Pusti Javor, Vrh in Sela Sobrače.

Izidor GROŠELJ, župnik