DODATNA OZNANILA – 3. NEDELJA MED LETOM, 26. 01. 2020

V nedeljo, danes teden, je praznik Jezusovega darovanje – Svečnica. Kot vsako leto boste lahko pred cerkvijo ob svojem daru vzeli sveče, ki jih boste pred darovanjem prinesli pred oltar. Zahvaljujem se možem, ki vsako leto poskrbite, da so te sveče pred vsemi vhodnimi vrati v cerkev in tako na voljo vsem, ki želite darovati za gretje, razsvetljavo in vosek za našo župnijsko cerkev. Hvala!

Včeraj smo imeli z birmanci srečanje v okviru birmanskih skupin. Nekateri so se opravičili, ker so imeli gasilsko tekmovanje, nekaterih pa enostavno ni bilo. Vsi, ki jih včeraj ni bilo, naj pridejo v soboto ob 9. uri.

Včeraj je bila tukaj v Šentvidu slovesnost zlate poroke, v petek, pa bo ravno taka slovesnost v Sobračah. Vsem zlatoporočencem čestitamo.

Poleg sv. maš, ki so že oznanjene, bo v četrtek v Dobu, ob 17. uri 2. pog. sv. maša za + Stanislava Zorec, v soboto v Šentvidu zvečer pa 2. pog. sv. maša za + Julijano Bivic.

V tem tednu bomo pospravili jaslice v župnijski cerkvi. Hvala Šentvicem, ki ste jih postavili. Naslednjič je na vrsti soseska sv. Miklavža – Gradišče: Petrušna in Pristavlja vas. Naj bo vsaj kakšen predstavnik prisoten pri pospravljanju jaslic, da bo potem lažje.

V teh dneh bo slavil okrogli jubilej nekdanji župnik, g.  Jože Koželj, ki je bil dolgo časa tukaj. Za praznik mu čestitamo in ga priporočamo v molitev.

Za današnjo nedeljo ste cerkev počistili in okrasili verniki iz Dolenje vasi in Pungerta, za kar se vam zahvaljujemo, naslednjič so na vrsti Škoflje in Sela pri Dobu.

župnik Izidor

 

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email