Osebni praznik župnika Izidorja Grošlja

Pred dnevi je svoj osebni praznik ( 7 2)  praznoval naš župnik Izidor Grošelj. V nadaljevanju objavljamo voščilo faranov.

Dragi gospod župnik.

Kako hitro mineva čas, mimogrede se obrne mesec, dva; še preden se zavemo se zamenja letnica na koledarju. Vrstijo se takšni in drugačni dogodki, velika praznovanja, vsakdanja veselja in med njimi tudi mnogo skrbi. Tako je, kot radi rečete – včasih gor, včasih dol – to naše življenje. A če se za hip ustavimo in pogledamo okrog sebe, vidimo, da nam pravzaprav nič ne manjka. Radi poprimemo za delo, se lotimo velikih projektov in se pri vsem tem trudimo živeti po veri. Tudi z vašo pomočjo in ob vašem zgledu, dragi naš župnik.

Danes praznujete rojstni dan. Dobrim željam in čestitkam se pridružujemo vsi vaši farani. Želimo vam zdravja, veselja, dobre volje in navdušenja pri vašem življenjskem poslanstvu. Želimo vam, da  bi med nami vedno našli pravega sogovornika, da bi se dobro počutili med nami in da bi še dolgo prinašali med nas oznanilo upanja in Božje bližine. Za nekaj prazničnega vzdušja naj poskrbijo tudi naše zdrave dobrote, ki nas počasi že napeljujejo na misel, da se prihodnje leto obeta čisto posebna rojstnodnevna letnica.

Iskrene čestitke župnik Izidor – Bog vas živi!

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email