G. ŽUPNIK, VSE NAJBOLJŠE!

Vsaka nedeljska maša je srečanje – z Jezusom v zakramentu evharistije, z občestvom svetih in ne nazadnje z vsemi, ki  nedeljo za nedeljo prihajamo v našo župnijsko cerkev. Zato je vsaka nedelja tudi praznovanje – Božje bližine in prijateljstva med nami.

Dragi gospod Izidor. V torek boste prvič praznovali rojstni dan kot šentviški župnik. V imenu Župnijskega pastoralnega sveta, vseh župnijskih sodelavcev in v imenu vseh faranov vam želimo ob tem prazniku izreči nekaj besed. Malgaški pregovor pravi: Pri dobrih prijateljih se zdi, kakor da bi imeli istega očeta, pri tistih, ki se imajo resnično radi, pa se zdi, kakor da bi imeli isto mamo.

Tudi naš župnijski dom in župnijsko življenje  skupaj z vami in kaplanom dobiva tak značaj. V duhu povezovanja in zaupanja v Očetovo varstvo postajamo dobri prijatelji. Dragi gospod župnik– iskreno vam želimo zdravja, veselja, navdušenja nad preprostimi stvarmi, ki ji Bog pošilja v vaše življenje.  Naše darilo je skromno a uporabno, predvsem pa je pozornost in izraz hvaležnosti, ker ste med nas prinesli radost upanja in Božje bližine. Gospod župnik – vse najboljše za rojstni dan in še na mnoga leta!

FOTOGRAFIJE, NASTALE OB VOŠČILU ŽUPNIJSKEGA OBČESTVA V NEDELJO 6.3.2016 PRI 8. MAŠI.
IMG_8848 IMG_8851 – kopija
IMG_8852 – kopija
IMG_8853 – kopija
IMG_8859 – kopija
IMG_8861 – kopija

IMG_8868 IMG_8869 IMG_8870 IMG_8871

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email