Krištofova nedelja in OZNANILA

V nedeljo, 25. julija, smo obhajali Krištofovo nedeljo, zavetnika vseh popotnikov in voznikov. Pri vseh svetih mašah je zato potekal blagoslov avtomobilov.

Somaševanju se je pridružil tudi malgaški duhovnik, ki je trenutno na študiju v tujini, g. Yvon Jose Nambininjanahary. Doma je iz misijona Matanga, kjer je deloval tudi naš župnik Izidor Grošelj.

Pri maši se je od šentviških faranov poslovil tudi duhovni pomočnik g. Miran Kelvišar, ki je v Župniji Šentvid pri Stični deloval tri leta. G. Miran je bil v tem času zvesti sopotnik našega župnijskega življenja, tudi v nadvse nenavadnih časih epidemije.

OZNANILA – 17. NED. MED LETOM

Danes teden bodo pri deseti sv. maši krsti otrok. Priprava za starše in botre bo jutri, v ponedeljek, ob 19. uri v Župnijskem domu.

Prihodnjo nedeljo bomo tudi sprejeli novega kaplana, g. Aljaža Kraševca. K nam prihaja iz ljubljanske župnije Sv. Križa.

Poleg sv. maš, ki so že oznanjene, bodo v tem tednu še naslednje sv. maše: Jutri, v ponedeljek, ob 7. uri: za zdravje, v sredo zvečer ob 19. uri: za + Mateja Gričarja in v soboto zvečer ob 19. uri: 2. pog. sv. maša za + Tjašo Erjavec.

Za današnjo nedeljo ste cerkev počistili in okrasili verniki iz Boge vasi in Brega, za kar se vam zahvaljujemo, za naslednjo nedeljo je na vrsti Dob – do gasilskega doma.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email