OZNANILA – 1. ADVENTNA NEDELJA

Danes popoldan ob 17. uri popoldan nas bo v naši župnijski cerkvi obiskal sv. Miklavž.

Že prejšnjo nedeljo je prišla nova številka revije Ognjišče, danes pa so na voljo naša tiskana oznanila – Šentviška mreža. Vabljeni, da obnovite naročnino za Cerkveno tiskovino. Naj bo v vsaki hiši vsaj kakšen verski časopis. Naročnina za revijo Ognjišče v župnišču je 37,40 EUR.

Prihodnjo nedeljo bodo krsti. Priprava za starše in botre bo v ponedeljek zvečer ob 19. uri v Župnijskem domu.

V sredo po večerni sv. maši bo srečanje Biblične skupine. Ker je pred nami romanje po poteh sv. Pavla, vabljeni tudi tisti, ki do sedaj še niste bili v tej skupini. Za naše romanje nas je že polno število in so prijave zaključene. Razen, če bo kdo odpovedal.

Kot že nekaj let, lahko del dohodnine (1%) namenite domači župniji. Lahko preko spleta, pri izhodu iz cerkve pa so na voljo tudi obrazci, ki jih lahko izpolnite in pošljete na Finančni urad.

Na 1. adventno nedeljo obhajamo nedeljo Karitas. Ta nas vzpodbuja, da bi znali začutiti sočloveka, da bi znali duhovne in materialne dobrine deliti med tiste, ki jih najbolj potrebujejo. Naj to ne bo izziv zgolj te nedelje, temveč vzpodbuda za naš vsakdan. Vsem sodelavkam naše Župnijske Karitas se iz srca zahvaljujemo za požrtvovalnost in pomoč na različnih področjih v naši župniji!

Za čiščenje in krašenje župnijske cerkve za današnjo nedeljo ste poskrbeli verniki iz Sela in Grma, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Naslednjič je na vrsti Šentpavel.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email