OZNANILA – 13. NAVADNA NEDELJA

Potek novomašnih slovesnosti je objavljen v novem oznanilu, Šentviški mreži. Jutri, v ponedeljek, ob 9. uri bo v ljubljanski stolnici posvečenje novomašnikov. Kdor se bo udeležil slovesnosti naj s seboj prinese zaščitno masko. Lepo vabljeni v čim večjem številu.

Vence za župnijsko cerkev smo že napletli. Naprošam pa še, da bi spletli vence za v šotor kjer bo pogostitev. Če vsaka podružnica splete par metrov, bo dovolj. Hvala lepa!

Kot je bilo že rečeno prejšnjo nedeljo, naprošamo žene in dekleta, da spečete pecivo za novo našo in ga prineseta v petek zvečer po maši, ali pa v soboto dopoldne. Vemo, da je nova maša velik dogodek, da bodo prišli ljudje od blizu in daleč in da je potrebno goste tudi postreči. Zato vas res naprošamo, da sodeluje vsa fara. Za vso pecivo in druge dobrote se vam vsem zahvaljujemo!

Postavljali bomo mlaje, napletli boste še nekaj vencev, naši pevci imajo redne vaje, slovesnost bo v cerkvi in v prenosu pod šotorom na župnijskem dvorišču, da bo dovolj prostora. S sabo za svak slučaj prinesite zaščitne maske, ki jih v šotoru verjetno ne bomo potrebovali.

Starše prvoobhajancev, ki ste postavljali mlaje prosim, da jih v tem začetku tednu pospravite, da bo vse nared za naprej.

Za današnjo nedeljo ste cerkev počistili verniki iz Velikih in Malih Pec, za kar se vam zahvaljujemo!

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email