OZNANILA – 19. NAV. NEDELJA

Tako kot lansko leto, bomo tudi letos z mladimi odšli na letovanje v Izolo. Letošnje leto je bilo posebno. Ni bilo oratorija, cerkve so bile dolgo časa zaprte. Pa je bilo kljub temu letošnje leto enkratno. Kar dvakrat smo imeli sv. birmo. Pa prvo sv. obhajilo, krste, žegnanja in novo mašo. Pri vsem tem ste sodelovali mladi, ministranti, animatorji in pevci. Zato ste vsi povabljeni na morje v Izolo. Gremo v petek, 28. avgusta, ob 9. uri izpred župnijskega doma, vrnemo pa se v ponedeljek, 31. avgusta popoldan. Naj bo to spodbuda za sodelovanje v naprej. Prijavnice lahko vzamete v cerkvi, dosegljive so tudi na naši spletni strani. Izpolnjene prijavnice oddaste v župnišču, ali v poštnem nabiralniku v Župnijskem domu. Dragi starši, spodbujajte svoje otroke, da bodo radi sodelovali v župniji.

Dostop do PRIJAVNICE za letovanje v Izolo:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

V soboto, na praznik Marijinega vnebovzetja bo ob 10. uri še obl. sv. maša za + duhovnika Jankota Novaka.

Danes teden je žegnanje pri sv. Roku. To je naša največja podružnica. Že včeraj ste cerkev in okolico lepo počistili. Hvala! Žegnanje je praznik, dan, ko se vsa soseska skupaj Bogu zahvali za vse. Lepo vabljeni k sv. Roku!

Za današnjo nedeljo ste za okrasitev in čiščenje župnijske cerkve poskrbeli verniki iz Šentvida, šole in center, za kar se vam, zahvaljujem , naslednji teden je na vrsti Šentvid – Rašica. Ker je v soboto zapovedan praznik, ste povabljeni h krasitvi v ponedeljek zjutraj.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email