OZNANILA – 2. VELIKONOČNA NEDELJA

            Od jutri naprej so zopet odprte cerkve z zelo striktnimi pogoji. Vzdrževati moramo razdaljo, obvezno nositi zaščitne maske, se pri vhodu in izhodu razkužimo, se ne rokujemo itd…….. Na vsakega vernika mora biti zagotovljenih 30 m2. Ker je število prostorov v cerkvi omejeno, se je potrebno prej prijaviti za obisk sv. maše. To lahko storite preko spletne strani naše župnije, kjer se vpišete v določeno polje v cerkvi, ali pa me po telefonu pokličete. Glede podružnic: ker je od sedaj naprej v cerkvah, kjer ne moremo zagotoviti 30 m2 na vernika dovoljen obisk sv. maše samo za enega vernika, ali en mehurček, sv. maš do nadaljnjega na podružnicah ne bo!

Da me ne boste glede verouka klicali kako in kaj, vam sporočam, da bo verouk za birmance in prvoobhajance v živo.  Mi imamo to možnost, ker je tisti razred, ki je v šoli skupaj (en mehurček), tudi pri nas isti. Se ne mešajo iz drugih šol ali razredov. Če kdo tega sporočila ni dobil, prosim, da ga drugi obvestite. Verouk v živo bo samo za birmance in prvoobhajance, za ostale razrede bo objavljen na naši spletni strani.

V nedeljo ob 10. uri bo poleg sv. maš, ki so že oznanjene, še sv. maša za + Franceta in + Alojzijo Okoren iz Sobrač, obl. in + sina Francija, 2. pog.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email