OZNANILA – 24. NAV. NEDELJA

V tem tednu, jutri, začnemo z veroukom. Urnik verouka se je med tednom, ko je bil vpis spreminjal, zato je na oglasni deski pred cerkvijo in na vratih župnišča obešen urnik, ki trenutno velja. Objavljen je tudi v nadaljevanju. Starši, ki še niste vpisali otrok k verouku, to storite čim prej. Vi ste prvi, ki ste pred Bogom odgovorni za vzgojo vaših otrok.

Urnik verouka:

Prihodnjo nedeljo bo ob 10. uri družinska sv. maša pri kateri bomo blagoslovili otroke in prosili za blagoslov novega veroučnega in šolskega leta. Otroci naj k maši prinesejo šolske torbe, ki jih bomo med sv. mašo blagoslovili. Pri verouku bodo otroci dobili letak, spodbudo, za pripravo te sv. maše. Zopet bomo poskusili oživeti naš otroški pevski zbor. Otroci: vabljeni na prve pevske vaje: ta petek, 16. septembra ob 17. uri v župnišču. Prav tako povabljeni k MVM.

Mladi, vabljeni na mladinska srečanja. Prvo srečanje bo v petek zvečer po sv. maši.

Za čiščenje in krašenje župnijske cerkve za današnjo nedeljo ste poskrbeli verniki iz Malega in Vel. Kala in Malih Češnjic, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Naslednjič so na vrsti Sobrače.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email