OZNANILA – 24. NEDELJA MED LETOM

V preteklem tednu smo vpisovali k verouku, sedaj, ta teden, pa se verouk začenja. Kot je že bilo objavljeno, bomo imeli sestanke za starše veroukarjev po triadah (za tri razrede skupaj). V sredo je sestanek za starše, ki imate otroke v 1., 2. in 3. razredu. Najprej je ob 19. uri sv. maša, zatem pa nadaljujemo sestanek v cerkvi. Tisti starši, ki imate otroke v različnih triadah, si izberete tisto sredo, ki vam najbolj ustreza. Tisti, ki otrok še niste vpisali k verouku, to čimprej storite.

 Blagoslov svinčnikov pri današnji nedeljski maši za novo veroučno leto.

Zaradi korona virusa letošnja vseslovenska Stična mladih odpade, je pa organizirana po dekanijah. Za našo dekanijo bo v soboto v Stični. Prične se ob 13. uri. Kot po navadi bodo razne delavnice in program za mlade. Ob 18. uri bo sv. maša, potem pa koncerti. Lepo vabljeni vsi mladi. Naproša se, da se prej prijavite preko spleta: sticna.net.

Poleg sv. maš, ki so že oznanjene v oznanilu, bo jutri, v ponedeljek zjutraj še sv. maša za zdravje, v torek zvečer pa v Dobu še 2. pog. sv. maša za     + Jožeta Verbiča.

Za današnjo nedeljo ste cerkev počistili in okrasili verniki iz Pokojnice, za kar se vam zahvaljujem, naslednji teden je na vrsti Šentpavel.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email