OZNANILA – 27. NAV., ROŽNOVENSKA NEDELJA

Prihodnjo nedeljo, pri 10. sv. maši bodo krsti. Priprava za starše in botre bo jutri, v ponedeljek, ob 19. uri v župnijskem domu.

V sredo bo v naši župniji dekanijska konferenca, zato bo jutranja sv. maša ob somaševanju dekanijskih duhovnikov ob 9. uri in ne kot običajno ob 7. uri. Lepo vabljeni.

V sredo zvečer, po sv. maši bo srečanje članov ŽPS. Po počitnicah bo to prvi sestanek. Vsi lepo vabljeni!

V petek bo ob 19. 30 uri srečanje animatorjev. Dogovorili se bomo glede birmanskih skupin – sodelovanju letošnjih birmancev v naši župniji.

Skupnost MIR, ki jo pri nas vodi g. Miran, v soboto zvečer v okviru hagioterapije, pripravlja prvo jesensko srečanje in sicer: Meditacije prof. Ivančiča. Prične se po večerni sv. maši, ob 19.30 uri v Župnijskem domu. Lepo vabljeni!

Naša Župnijska Karitas tudi letos sodeluje v akciji Manjša sveča za sočloveka sreča. Vabimo Vas, da ob 1. novembru in med letom prižgete manj sveč ali manjšo svečo Karitas, ki je okolju prijazna. Sveče bodo BLAGOSLOVLJENE. Njihov plamen bo svetil našim pokojnim, pa tudi ljudem v stiski. Priporočeni dar je 1,50 €. Sveče bodo na voljo po vseh treh svetih mašah v nedeljo 18. 10.  in 25. 10. Lahko jih boste dobili tudi med letom.

V tem mesecu oktobru lahko darujete za molitve namenjene našim rajnim. Po teh namenih se v novembru zanje darujejo sv. maše.

Na Pungertu bomo prihodnjo  nedeljo, 11. oktobra, pri sv. maši ob 10. uri blagoslovili novo obzidje, ki je postavljeno okrog cerkve – »cvinger«. Če bo lepo vreme bo sv. maša zunaj, pred cerkvijo. Pri maši bo ofer za končno poplačilo stroškov. Hvala vsem, ki ste pri delu sodelovali! Lepo vabljeni k sv. Lenartu!

Za današnjo nedeljo ste cerkev počistili in okrasili verniki iz Sala in Grma, za kar se vam zahvaljujem, naslednjič so na vrsti Velike Češnjice – spodnji del.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email