OZNANILA- 29. NED. MED LETOM

V sredo, 19. oktobra, po večerni sv. maši, ob 19.30 uri, bo v župnišču sestanek za starše prvoobhajancev. Zagotovo naj pride vsaj eden od staršev. Vabljeni že k sv. maši.

Dve sporočili naše župnijske Karitas:

Članice župnijske Karitas sporočajo, da se DRUŽENJE STAREJŠIH, ki je bilo napovedano za petek, 21. 10., prestavlja za en dan.  Dobimo se torej v četrtek, 20. 10., ob 17. uri, v župnijskem domu.

Naša Župnijska Karitas sodeluje v dobrodelni akciji Manjša sveča, za sočloveka sreča, v okviru katere vam nudimo sveče, ki so okolju prijazne. Sveče so BLAGOSLOVLJENE. Njihov plamen bo svetil vašim pokojnim, pa tudi ljudem v stiski. Priporočeni dar za svečo je 2,00 €. Na voljo bodo v nedeljo 23. 10. in v nedeljo, 30. 10., po vseh treh svetih mašah in tudi med letom.

V petek, 21. oktobra, po večerni sv. maši, ob 19.30 uri, bo zelo zanimiv Vidov večer. Naš gost bo g. Janez Janša. Osamosvojitelj, trikratni predsednik vlade in človek, ki je zelo zaznamoval našo mlado državo. Gotovo bo zelo zanimivo, ker nam bo iz prve roke podelil svoje bogate izkušnje in svojo vizijo razvoja naše domovine Slovenije. Lepo vabljeni!Čez dobrih štirinajst dni bo praznik Vseh svetih, ko se bomo priporočali svetnikom, molili za rajne in obiskovali grobove. Rajnim lahko namenimo odpustek, ki je pogojen s sveto spovedjo. Spovedovanje v naši župniji bo v nedeljo, čez štirinajst dni, pri večerni sv. maši, ob 18. uri. Tako smo se dogovorili duhovniki na konferenci. Zato v nedeljo, čez štirinajst dni, ne bo sv. maše zjutraj ob 6. uri, ampak bo zvečer ob 18. uri, ko bodo spovedovali duhovniki od drugod.

Za čiščenje in krašenje župnijske cerkve za današnjo nedeljo ste poskrbeli verniki iz Dolenje vasi in Pungerta, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Naslednjič so na vrsti  Škoflje in Sela pri Dobu.

Umrla je Janja Pajk. Pogreb bo v torek, ob 16. uri. Naj počiva v miru!

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email