OZNANILA – 29. NEDELJA MED LETOM

Danes popoldan (17. 10. 2021) ob 16. uri bo nadškof Stanislav Zore v ljubljanski stolnici daroval sv. mašo ob začetku sinodalne poti. Kdor lahko, je lepo vabljen, da se tega dogodka v stolnici udeleži.

Jutri, v ponedeljek bo v Velikih Pecah sv. maša za vse žive in pok. iz soseske Vel. Pec. V oznanilu je napisana prihodnji teden, prestavljena je na jutri.

V sredo zvečer bo prvo srečanje novega župnijskega mešanega pevskega zbora ob 19. uri v Župnijskem domu. Lepo vabljeni!

Sestra Vlasta sporoča, da bo v soboto, 23. okt. ob 10. uri srečanje MVM. Vabi otroke, kot tudi mlade, da sodelujejo kot animatorji. Lepo vabljeni!

Naša Župnijska Karitas tudi letos sodeluje v akciji Manjša sveča, za sočloveka sreča. Vabimo Vas, da ob 1. novembru in med letom prižgete sveče Karitas, ki so okolju prijazne. Sveče bodo BLAGOSLOVLJENE. Njihov plamen bo svetil vašim pokojnim, pa tudi ljudem v stiski. Priporočeni dar je 1,50 €. Sveče bodo na voljo v nedeljo 24. 10.  in v nedeljo 31. 10. po vseh treh svetih mašah. Lahko jih boste dobili tudi med letom. Za sodelovanje se Vam lepo zahvaljujemo.

Za današnjo nedeljo ste za čiščenje in krašenje župnijske cerkve poskrbeli verniki iz Radohove vasi, 2. del, za kar se vam lepo zahvaljujem, naslednji teden je na vrsti Šentvid: šola in center.

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email