OZNANILA – CVETNA NEDELJA, 14.4.2019

Jutri, v ponedeljek, bomo postavljali Božji grob. Dobimo se ob 17. uri, ker zvečer ni sv. maše. Vsi, ki ste že prejšnja leta in lani pomagali ste naprošeni tudi letos. Povabljeni pa tudi ostali. Vsem, ki sodelujete  pri obredih velikega tedna, pri Velikonočni procesiji, pevcem in vsem ki karkoli dobrega storite v naši župniji, se iskreno zahvaljujem že vnaprej!

V četrtek bo v ljubljanski stolnici, ob 9. uri, krizmena sv. maša. Kdor lahko, je lepo povabljen k tej sv. maši.

Veroučenci ta teden nimajo verouka. Vsi smo povabljeni k obredom velikega tedna. Veroukarji pa naj pridejo v soboto: ob 13.30 uri od 1. do 5. razreda, ob 14. 30uri pa od 6. do 9. razreda.

Na veliki petek je ob treh popoldne molitev Križevega pota, ki ga bodo vodili naši birmanci. Vabljeni tudi njihovi starši.  Zvečer ob 19. uri, bodo obredi velikega petka. Ta dan je strogi post. Po obhajilu Najsvetejše odnesemo v Božji grob, zatem pa smo povabljeni k uri češčenja.

V soboto je blagoslov Velikonočnih jedil po razporedu, ki je že objavljen v oznanilu. Zvečer pa je slovesna Vigilija, s katero začnemo praznovati Veliko noč!

V petek smo čistili naše župnišče, ki mu rečemo Župnijski dom. Hvala vsem, ki ste prišle. Bog vam bo gotovo poplačal! Hvala!

Za današnjo nedeljo ste cerkev počisti in okrasili verniki iz Malega in Vel. Kala in Malih Češnjic, za ta teden pa ste naprošene sodelavke župnijske Karitas, za kar se vam že vnaprej zahvaljujem!

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email