Zahvala

Župnijska Karitas

Šentvid pri Stični 69

1296 Šentvid pri Stični

 

 

Spoštovani dobrotniki!

Naša akcija »Pomagajmo poplavljencem v BiH« je uspela. Tovornjak z 10 paletami je dospel v župnijo blaženega Alojzija Stepinca v Orašju. Tamkajšnji župnik Anto Pušeljić je sprejel naš dar, katerega so lahko takoj razdelili ljudem, ki so bili prizadeti ob velikih poplavah. Naslednji dan nam je po telefonu sporočil svojo iskreno zahvalo za vse darovano.

Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste pri tej akciji sodelovali. V prvi vrsti gre zahvala vsem vam, ki ste karkoli prispevali za te nesrečne ljudi. Enako Župnijski Karitas, ki je dala pobudo in prevzela organizacijo; Društvu upokojencev Šentvid pri Stični, ki je takoj ponudilo roko v pomoč, članom Letalskega kluba Šentvid, ki so velikodušno podprli akcijo in veliko prispevali; Rdečem Križu Šentvid pri Stični, ki je kljub lastni donaciji podal roko še naši akciji;. Zahvala tudi vsem tistim, ki ste z darovanim pridno polnili kartone in palete, jih zavarovali  ter naložili na tovornjak.

Zahvaljujemo se Kartonaži Grubar d.o.o. iz Dobravice pri Šentjerneju, ki je podarila vse potrebne kartone – Vaša dobrota naj se Vam povrne pri Vašem delu.

Posebna zahvala  pa gre g. Samu Kendi in njegovim dragocenim sodelavcem, ki so prispevali prevoz in vse, kar je bilo logistično potrebno, tega pa ob zapletih na meji ni bilo malo, da je darovano prišlo na kraj, kamor smo ga namenili – neposredno na župnijo v Orašje. Naj nam bo v spodbudo pregovor, ki pravi: »Kdor hitro da, dvakrat da.« Zato še enkrat vsem iskren Bog poplačaj za vso izkazano dobroto.

S spoštovanjem!

Tatjana Škrabec, tajnica ŽK                                 Jože Grebenc, župnik in preds. ŽK

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email