Zahvala animatorjem ob zaključku oratorija 2015

Pet dni druženja, veselja, spoznavanja svetega Dominka. Pet dni igre, prijateljstva, medsebojnega povezovanja. A pred tem – kar nekaj dni priprav, načrtovanja, dela in navdušenja naših animatorjev.

Zato dovolite dragi animatorji, dragi fantje in dekleta z žarom v očeh, z ognjem v srcu in odprtimi dlanmi, da se vam v imenu staršev vaših malih in velikih oratorijcev, iskreno zahvalimo za vašo pripravljenost, za vaš trud, za skrbnost in zanesljivost, za vsa vidna in nevidna dejanja prijaznosti.

Za vse popihane buške, za vse spodbude, za besede priznanja, za navihanost in iskrivost. Predvsem pa za zgled veselih, pogumnih mladih kristjanov. Tako kot se oratorij ni začel v ponedeljek, ko ste v svoje zavetje sprejeli to pisano množico naših otrok, ampak takrat, ko ste prvič sedli za mizo in začeli s pripravami; tako se oratorij  tudi danes ne končuje. Živel bo še naprej v spominih, v pesmih, ki ste jih s tolikšnim zanosom prepevali, v pristnih prijateljstvih, ki so se ta teden rojevala kar mimogrede – brez telefonov in tablic.

Hvaležni smo vam za te dni in zato, ker imajo ob vas naši otroci možnost odraščanja ob svetlih zgledih starejših vrstnikov. Zato bomo  v naših družinah, pa tudi z gospodom župnikom in kaplanom radi molili za vas. Da bi ostali trdni v veri, pogumni v oznanjevanju evangelija, predvsem pa še naprej tako prisrčni, veseli in za zmeraj naši.

GALERIJA SLIK

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email