ZAHVALA ANIMATORKAM IN ANIMATORJEM

Minilo je pet dni spoznavanja, druženja in veselja. Pet dni igre, prijateljstva, medsebojnega povezovanja. A pred tem – kar nekaj dni priprav, načrtovanja, dela in navdušenja naših animatorjev, ki si zaslužijo iskreno zahvalo.

Drage animatorke in animatorji.

Zdi se, da vam je bil letošnji oratorij pisan na kožo. Imaš moč?

Najbrž se sploh n zavedate, kako veliko moč imate. Imate moč, da začetek počitnic spremenite v izjemno duhovno in aktivno dogodivščino, ki udeležncem oratorija predstavlja enega lepših polenih tednov. Imate moč, da s svojo mladostno energijo premagujete predsodke, ki pravijo, da je današnja mladina  prikovana na ekrane in brez socialnih veščin.  Imate moč, da svojim mlajšim prijateljem, ki ste jim ta teden predstavljali zgled in vzor, pokažete da je življenje po veri in sodelovanje v župnijskem občestvu pravzaprav vlik privilegij in dar.

Res imate moč in starši vaših letošnjih oratorijskih varovancev, se vam iskreno zahvaljujemo, ker ste se odločili to moč in pogum in srčnost in veselje in prepevanje in nočno dogodivščino in jutranjo peko palačink darovati za ta nepozabni oratorijski teden župnije Šentvid pri Stični.

Radi se pohvalimo z našim geslom in župnijskim dogajanjem, ki mu sledi. Povezujmo se. A dejstvo je, da ste vi, dragi animatorji in animatorke, to naše povezovanje in služenje dvignili na res visoko raven. Ostanite močni še naprej. Vztrajni kot letošnji junak Peter Klepec in neomajni v veri kot naš zavetnik sveti Vid.

Imejte lepe, sproščene, ustvarjalne in vesele počitnice, naslednje leto, pa se spet srečamo na nepozabnem šentvškem oratoriju.

Starši otrok, udeležencev oratorija

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email