2. ŽUPNIJSKI DAN, 29. maja 2016

zd2016 (1)

VABILO

Spoštovani!

Radi bi vas spomnili in povabili na velik dan za našo župnijo – na 2. župnijski dan, ki bo v nedeljo, 29. maja 2016. Praznični dan se bo pričel že ob 10. uri s svečanim bogoslužjem in blagoslovom novih lestencev, po maši pa se zberemo pred župnijskim domom, kjer se bomo družili in dokazovali ob številnih aktivnostih, lovili srečo, se pustili pogostiti, izkazali svojo moč v vlečenju vrvi, uživali ob nastopu mladinske dramske skupine, navijali za najmlajše …  Privoščili si bomo obilo zabave in smeha. Za prijetno vzdušje bo poskrbel narodno-zabavni ansambel Hec, za najmlajše pa animatorji z g. kaplanom Brankom. Vabimo skupine iz sosesk, da se pomerijo v vlečenju vrvi.

Prosimo vas za pecivo in za čim več dobitkov za srečelov in tombolo. Dobitke bomo sprejemali od četrtka, 26.maja do sobote, 28. maja po večerni maši, od 19,30 do 20,00 ure.

Prav vsak izmed vas, vaših sorodnikov, prijateljev in znancev ter sodelavcev bo lahko prispeval svoj delček k uspešnosti tega dne z dobro voljo in s svojo prisotnostjo. Vemo, da ste pripravljeni za sodelovanje, pripravljeni stopiti skupaj, znate in hočete poprijeti za delo, kot ste ob 1. župnijskem dnevu lani, ki je odlično uspel. Še vedno odzvanjajo v naših srcih besede zahvale patra Maksimilijana: »Samo če smo močno povezani s solidarnostjo, s potrpljenjem, s toleranco, z odpuščanjem, s spoštovanjem, z medsebojno pomočjo in seveda z molitvijo, samo v tem primeru smo močni. Samo v tem primeru smo sposobni preživeti.« Veselil se je z nami ob zaključku prvega župnijskega dneva in obljubili smo mu, da bomo njegovo zamisel uresničili tudi letos.

Župnijski dan, srečanje vseh dobromislečih, je priložnost, da ostanemo povezani, saj smo lahko le tako močna župnija, ki ima prihodnost. In tega si res želimo.

Župnijski dan bo v vsakem vremenu. Zbrana sredstva bodo namenjena naši župniji.

Dobrodošli!

Organizacijski odbor

 

DODATNO VABILO

Spoštovani!

Danes, 22.5.2016, se veselimo (se bomo veselili) z našimi prvoobhajanci in vas še enkrat prijazno vabimo na župnijski dan naslednjo nedeljo 29. maja po slovesni maši ob 10. uri. Pustite se pogostiti, za vas bomo pripravili kosilo mi, zabavno in veselo bo ob zvokih ansambla Hec. Animatorji se že veselijo srečanja z najmlajšimi, pokažimo svojo moč pri vlečenju vrvi in sodelujmo pri tomboli in srečelovu.

Kot smo vas že seznanili, bomo dobitke sprejemali ta teden od četrtka do sobote po večerni maši, lahko pa jih izročite tudi kateremu izmed članov ŽPS. Pecivo bomo sprejemali v soboto zvečer in v nedeljo dopoldan.

Hvala za razumevanje in dobrodošli.

Organizacijski odbor

Deli zgodbo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email